top of page
DSC_0094_Edited.jpg

Vill du veta mer?

Fyll i blanketten nedan så kommer du att få mejl med information om franchiseprospekt.

FRANCHISE

Vi söker nu partners i hela Sverige!

Australiens national (snabb)mat Sushi handroll eller Australian roll som de ofta kommit att kallas är Australiens nationella snabbmat. Genom fusion mellan det japanska köket och andra kulturer har olika färger, former och smaker trätt fram ur de ursprungliga makirullarna. Namnet Sushi hand roll innebär att det är lätt att äta med handen. I Sverige kallar vi det helt enkelt för sushirullar. Sushirullar är omåttligt populärt i Australien, oavsett ålder eller kön. Antalet restauranger som säljer dessa rullar är otaliga och de mest framgångsrika kan sälja så mycket som 3000 rullar om dagen. Vi driver i dagsläget en framgångsrik verksamhet i Sverige och Finland samt satsar på att expandera ytterligare, både i egen regi samt genom franchisetagare.

Sushirullen är en modern, enkel och bekväm snabbmat baserad på det äkta japanska sushiköket. Vi tar fram en stor variation på ingredienser i sushirullarna så att alla kunder, oavsett nationalitet eller generation kan njuta av harmonin i utseende, färg och smak, exempelvis teriyakikyckling, lax med wasabimajonnäs och ingefära, yakiniku av strimlat nötkött, spicy tuna, vegetariska varianter med avokado/tofu/omelett/sjögräs och många fler. Utöver rullar så serverar vi även traditionell nigiri och typiska tillbehör. 

Kontakta oss!

DEVELOPMENT MANAGER

Kontakt: Johan Falk
Mejl: johan@sushirullen.se
Tel: +46 (0) 762 54 96 91

Vi finns här för er hela vägen från signerat avtal till att restaurangen öppnar, men även efter att restaurangen är igång finns vi till hands för vägledning och support för att vi som team skall lyckas nå framgång.

Utöver traditionella restauranger så satsar vi även hårt på dagligvaruhandeln där vi bygger upp produktionskök inuti större matvarubutiker och på så sätt kan vi erbjuda deras kunder färsk sushi varje dag i praktiska take-awayförpackningar. Det är ett smidigt sätt att komma igång snabbt med ett redan existerande kundunderlag och för Handlaren är det ett uppskattat sätt att bredda sitt utbud med en attraktiv premiumprodukt.

Även inom detta segment söker vi franchisetagare inom hela Sverige.

IMG_20180824_144343.jpg

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page